Всемирный день борьбы против рака04 лют. 2021Всемирный день борьбы против рака

  Всесвітній день боротьби проти раку.. ]

Рак грудей28 вер. 2020Рак грудей

  Рак грудей А Ви проходите щорічні профілакт [ ... ]

З днем медичного працівника!22 серп. 2020З днем медичного працівника!

Шановні медичні працівники! Безмежно вдячні Вам за В [ ... ]

Вітаємо з Великоднем!19 квіт. 2020Вітаємо з Великоднем!

 Вітаємо усіх з Великоднем!  Гарного настрою Вам  [ ... ]

ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ!07 бер. 2019ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ!

ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ!

Дніпровські читання11 лип. 2018Дніпровські читання

5-6 липня 2018 року компанія «Біосенс» взяла участь у ю [ ... ]

УТРО 201821 черв. 2018УТРО 2018

Цього року науково-практична конференція Українськ [ ... ]

Elekta Unity святкує отримання CE марки19 черв. 2018Elekta Unity святкує отримання CE марки

З гордістю повідомляємо, що Elekta Unity магнітно-резонан [ ... ]

Другие статьи

30 червня - 1 липня 2016, Ужгород

Наприкінці червня цього року до Ужгорода завітали спеціалісти галузі радіаційної онкології, щоб не тільки помилуватися прекрасним краєвидами та насолодитися термальними водами, а у першу чергу представити свої надбання у радіаційній онкології в рамках Науково-практичної конференції Українського Товариства радіаційних онкологів за участі міжнародних фахівців.

Цього року українське Товариство не обмежилось доповідями та обговоренням клінічних питань, а й приділяли багато уваги організації роботи, підтримання обладнання, найліпшому досвіду інших клінічних закладів.

До участі у конференції ми люб’язно запросили білоруських колег, які розкрили свій досвід проведення стереотаксичного лікування з синхронізацією по диханню, що є однією із важливих методик лікування рухомих пухлин, як наприклад пухлини грудної залози, легені, печінки та ін. Одна з таких методик, як планування та лікування з регульованою затримкою дихання, Активний координатор дихання (ABC), компанії Elekta, активно використовується вже у Дніпропетровському клінічному онкологічному диспансері, а сьогодні фахівці вже починають використовувати ще більш точну методику підведення дози з урахуванням дихання пацієнта, як планування і лікування з повною синхронізацією з диханням (4D, Symmetry).

Багато уваги було прикуто до сучасних високоточних методик опромінення, саме такою темою був доклад білоруських колег, щодо проведення стереотаксичної радіотерапії, з повним описанням самої методики, так і критеріїв її застосування.

Цікавим розділом, як завжди була брахітерапія. На жаль в Україні, цей високоефективний метод контактної радіотерапії незаслужено мало використовується, хоча має багато переваг, як з точку зори розподілення дози, менш виявлених побічних ефектів, в той самий час є набагато менш коштовним ніж конформна дистанційна радіотерапія. Доповідь білоруських колег розкрив підходи та етапи планування на новому обладнанні Elekta, яке за правом займає місце лідера у галузі брахітерапії у світі.

Наші переваги

 

Швидка доставка

Повна установка

Технічна підтримка

Професійне навчання

Гарантований сервіс

Фотогалерея

 
Подивитися галерею